Et sted på internettet

Jeg vil gerne fortælle lidt om mit udgangspunkt for at starte en blog om moderskab. Jeg har egentlig længe haft lyst til at have et sted på internettet. Et sted at dele og opbevare mine tanker og mine skriblerier. Jeg har haft svært ved at få hold på, hvad det egentlig var, jeg havde lyst til at dele med andre - men med min første graviditet, min nye rolle som mor og alt, hvad der følger med, opstod en meget stor interesse og kærlighed til dette emne, og derfor føles det helt naturligt og rigtigt at begynde lige her.
Jeg er hverken uddannet jordemoder, sundhedsplejerske eller pædagog, men jeg har gjort mig en masse tanker om emnet, har fundet en række løsninger, som har fungeret godt for min familie, er videbegærlig og har lyst til at videreformidle.
Jeg har to døtre, Luna på snart tre år og Klara på næsten et. Jeg passer dem begge hjemme, og elsker vores lille rolige liv sammen. Det meste af mit liv drejer sig om børn og familie, og når pigerne ikke er vågne, bruger jeg meget af min tid på at læse om, tænke på og snakke om graviditet og fødsel. Min store drøm er at uddanne mig til doula og få redskaber og viden til, bogstaveligt talt, hands on at kunne støtte, vejlede og hjælpe gravide og fødende kvinder.

 
4EDD9031-C369-49A9-A1C6-EC72BFD2B757.jpg
 

Her på bloggen kommer I til at kunne finde lavpraktiske råd om graviditetskvalme, hospitalstasken, stofbleer eller tandbørstning og indlæg med tanker om aspekter af graviditet og forældreskab - og alt derimellem. Fanerne i min menu er tænkt som en kategorisering af mine indlæg, så der er mulighed for at klikke sig ind på et emne og læse de indlæg, der er relevante herunder. Desuden er der mulighed for i søgefeltet at søge sig frem til indlæg om specifikke emner, når jeg har opbygget en større samling af indlæg. På den måde håber jeg, at bloggen kommer til at fungere som et lille opslagsværk.
I min telefon har jeg en liste med over 100 punkter med ideer til emner og indlæg, og jeg har løbende noteret spørgsmål, som gravide og nybagte mødre i min omgangskreds har stillet mig, og som jeg vil bruge som en del af mit grundlag for, hvad jeg deler her på bloggen. Jeg ville også elske at modtage forslag og ønsker til indlæg enten her i kommentarfeltet, via Instagram eller på e-mail.
Hvis det er muligt at skabe et fællesskab her, hvor gravide og mødre kan finde støtte og vejledning eller som kan formindske bare én mors følelse af at stå alene en lille smule, kunne jeg ikke forestille mig noget mere meningsfuldt at bruge min energi på.